Pod Mod Çeşitler

2022 En Çok Tercih Edilen Pod Cihazlar Nelerdir ?

Yeni yıla az bir süre kala birçok kullanıcı yeni cihaz arayışına girerken sigarayı bırakma kararı alıp e sigaraya yönelen kullanıcılar da kendileri için ideal pod kiti aramaya koyulmuş durumda. Hem kış aylarında basit kullanım sağlayan hem de yüksek aroma-buhar performansı vadeden cihazlar öncelik halini alıyor. Biz de Dharma Vape olarak bu öncelikleri göz önünde bulundurarak 2022 yılına girerken tercih edilebilecek en iyi 5 Pod Kit’i vaping severler için listeledik.

UWELL CALİBURN G2 POD

Uwell Caliburn G2 pod 750 mAh Batarya kapasitesi, 2 ml likit haznesi, hava ayarı, üstten likit dolumu, titreşim özelliği ve yine caliburn g serisinde de olduğu gibi uzun ömürlü un2 mesh coil ile bir çok pod mod severe hitap ediyor. Kullanıcılar ergonomik yapısı ve aroma olarak çok memnun olduklarını dile getiriyorlar.

VEİİK AİRO 500 mAh POD

Veiik Airo Pod yıllardır Türkiye de en çok satan pod olmuştur. Veiik Airo pod 500 mAh batarya kapasitesi, basit yandan dolum likit dolum kartuşu ve 2 ml likit kapasitesi ile bir çok pod severe hitap eder. Görsel olarak derisi oldukça göz alıcıdır. Limited versiyonları da gerçekten göz zevki sunuyor. Yatay sarılabilir ve basit açılan kartuşu da ekonomik olarak kullanıcıların bir diğer tercihi, Tuş olmadan direk nefes sensörü ile çalışan veiik airo kullanıcılar tarafından doyum zafiyeti olarak çok beğenilmektedir. Sigara ihtiyacını yüksek oranda karşıladığını söylüyorlar.

UWELL CALİBURN A2 POD

Uwell Caliburn A2 pod tercih edilmesinin başlıca sebebi de direk dahili kartuşa sahip olmasıdır. Yani coil değişimi değil direk kartuş değişimi olmaktadır. 520 mAh batarya kapasiteli yine Caliburn g2 gibi hem tuş hem nefes sensörlü çekim yapılabilen podumuz. 2 ml Likit hazneli üstten dolum kartuşa sahiptir.

Bir yanıt yazın