Elektronik Sigara Çeşitleri

Elektronik Sigara Likit Çeşitleri Nelerdir? Likit Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Elektronik sigara; sigara içmeyi bırakmak ya da azaltmak isteyen kişiler tarafından kullanılan, kullanan kişiye taşıyıcı aerosol bir sistem içerisinde nikotin sunan elektronik bir alettir.

Elektronik sigara; dumansız ve buharlaştırıcı bir cihazdır. Hava sensörü, sigaranın bir ucundan hava çekildiğinde bunu algılayarak bu işlemi entegre devreye bildirir. Devre, gücü açar ve cihazın içerisinde “atomizer” adı ile bulunan bölümündeki yüksek frekanslı titreştirici bölümü devreye sokar. Bu bölümde oluşan soğuk buhar, çekilmekte olan hava ile birleşir ve bu şekilde elektronik sigara kullanılır.

Elektronik sigaranın içerisindeki kartuşun içinde bulunan alkolit sıvı oranı tercihe göre değişiklik göstermektedir. Ancak gliserin, propilen, glikol, esans ve nikotinden oluşmaktadır.

Elektronik sigaralar ile ilgili pek çok tartışma konusu bulunmaktadır. Ancak bu tartışmaların öncesinde elektronik sigaraların avantajlarını bilmek elektronik sigara kullanıcıları ve kullanmayı düşünen kişiler için önemlidir. Elektronik sigaraların avantajları aşağıdaki gibidir:

Elektronik sigara, normal sigarada bulunan insan vücudu için oldukça zararlı kanserojen maddeleri %97 oranında daha az bulundurmaktadır.
Elektronik sigaralar duman üretmedikleri için karbon monoksit ve benzeri gibi 4000 taneye yakın kimyasal içerikli ve zararlı maddeyi etrafa vermemektedir.
Elektronik sigara, kullanan kişinin etrafında bulunan kişiler ve çevre için kısmen zararsızdır.
Elektronik sigaraların yangın çıkarma tehlikeleri çok azdır.

Dharma Vape olarak bu yazımızda sizler için elektronik sigara modellerinden bahsedeceğiz. Ek olarak, en iyi elektronik sigara markalarını da içeriğimizde bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz!

  1. Veiik Airo 500 mah Pod (sigara içmek istemiyorsanız Türkiye de en çok satılan pod Veiik Airo denemelisiniz)

Elektronik Sigara Çeşitleri Nelerdir?

 

Elektronik sigaranın bilinirliğinin artması, kullanıcılarının artması ve tercih edilme oranının yükselmesi ile her geçen gün içerisinde pek çok elektronik sigara çeşidi piyasaya çıkmaktadır. Elektronik sigara kullanımı için tercih edilecek elektronik sigaraya dair elektronik sigara seçim zamanı dikkat edilmesi gereken pek çok etken bulunmasına karşın, genel olarak elektronik sigara çeşitleri aşağıdaki gibidir:

Smok
Uwell
Veiik
● VooPoo
●Jwell
Eleaf 
Vaporesso
● Juul
JustFog
Lost Vape
Geek Vape
Oxva
JoyeTech
Aspire 

İçim Alışkanlığı ve Zevkinize Göre Seçin

Elektronik sigara seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta içim zevkinize hitap eden bir elektronik sigara seçmektedir. Eğer daha önceden bir elektronik sigara içme alışkanlığınız varsa bu alışkanlığınıza göre, yoksa zevkinize göre bir elektronik sigara seçiminde bulunmanız sizin elektronik sigaradan keyif almanızı sağlayacaktır.

Size en çok hitap eden, zevk alabileceğiniz elektronik sigarayı seçmenin en temel yolu, kullanıcı deneyimlerini okuyarak faydalanmak ya da başlangıç setleri ile başlamaktır.

2. Her Yerde Taşıyacağınız Bir Tasarım Seçin

Elektronik sigaranız sizinle birlikte her yere gelelecek, sıklık ile içeceğiniz aletinizdir. Bu nedenle, elektronik sigaranızın şekli, duruşu ve tasarımı ile tarzınıza uygun olması son derece önemlidir.

3. Satın Alırken Dikkat Edin

Elektronik sigara henüz yeni yeni tanınan ve ilgi göre bir ürün olduğu için pek çok sahte elektronik sigara satımı yapılmaktadır. Bu nedenle, elektronik sigara satın alacağınız firmayı araştırmalı ve bu doğrultuda ürünü satın almalısınız.

Dharma Vape olarak önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti. Ürünlerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın